top of page

Hvordan finder man en billig afbudsrejse ?

Hvad er en afbudsrejse ?

 

Afbudsrejser er egentligt slet ikke afbudsrejser, men charterselskabernes overskydende kapacitet som de sælger ud til reducerede priser.

Hvad kan man spare ?

Besparelser på over 50 % er ikke ualmindelige. For charterselskaberne vil normalt hellere have dækket en større andel af deres omkostninger ved at fylde især fly og i egne hoteller op – end rejse med tomme sæder.

 

Hvornår er det billigst ?

 

Afbudsrejsers priser svinger med efterspørgslen efter ferierejser. Så når de fleste har ferie så er rejserne dyrest. Til gengæld er udbuddet – altså antallet af rejser mindre i de perioder hvor de fleste danskere ikke hare ferie. Hvis man gerne vil udnytte spring i udbud umiddelbart før og efter de store ferieperioder kan det gøres mange gode tilbud. Efterspørgslen efter rejser er normalt mindst fra slut oktober til midt november så det er her at man kan finde bedste tilbud !

 

Tid før afrejse – betyder det noget ?

 

Der kan ikke siges noget specielt om hvor tidligt man skal slå til. Charterseskabernes prissætning falder normalt hen imod afrejsetidspunktet – men det går antallet af pladser ogå. Så ser du et godt tilbud som du er tilfreds med så slå til – det er bedre at komme afsted og få ferie glæden end at vente på at spare den sidste 100 krones seddel.

 

www.lastminutecharter.eu/afbudsrejser kan du hele tiden følge med i de seneste afbudsrejse tilbud.

 

God rejselyst !

Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page